Even voorstellen

Ruim 13 jaar lang heb ik verschillende groeps-,en fitnesslessen bij verschillende sportscholen in het Gooi en in het buitenland gegeven. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. De mensen in mijn lessen stonden altijd centraal en ik vond en vind het heerlijk om ze te enthousiasmeren en wil ze laten voelen dat bewegen heerlijk is. En zeker zo belangrijk is dat de mensen met een voldaan en goed gevoel, maar ook zeker met een lach, mijn les weer uitgaan. 
 Het leuke van werken met mensen in de fitness is dat je één op één iemand begeleidt en intensief werkt aan een doelstelling en deze probeert te behouden. 
 
In november 2016 heb ik problemen gekregen met mijn gezondheid. Ik heb jarenlang gerevalideerd, maar kan jammer genoeg geen les meer geven. 
Nog steeds ligt mijn passie bij het sporten . 
 Mijn dochter heeft een marktkraam in speelgoed, waar ik haar het afgelopen jaar veel mee geholpen heb. Samen bezochten we iedere zaterdag de weekmarkt in Huizen en tijdens de vakanties en op de zondagen ook verschillende braderieën en evenementen in het land.
Dit was enorm leuk om te doen en door de hulp van mijn dochter, goed te combineren met mijn gezondheid.
 Om mijn twee passies te combineren, ben ik mijn eigen marktkraam begonnen in 
fitness/yoga/dans kleding, attributen en accessoires. 
Bijna ieder zaterdag sta ik nu met mijn eigen kraam, naast de speelgoedkraam van mijn dochter, op de zaterdagmarkt in Huizen. 
Ook zal ik tijdens de vakanties en op de zondagen op verschillende evenementen en braderieën staan. 
Via mijn website kun je in de gaten houden wanneer en waar ik met mijn kraam sta. 
Mocht je niet naar mijn kraam kunnen komen, dan kun je ook via mijn webshop sommige van mijn producten kopen. 

Voor een gratis bezorging binnen Huizen en Blaricum (Meent/Bijvanck),
vul je bij je bestelling de volgende code in:
HBBBEZORGING