Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Vanwege het feit dat we kleine marges hanteren zijn de kosten voor het retourneren van je thuis naar de webwinkel voor eigen rekening.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking ons geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@powerfitenvitaal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Stuur je bestelling retour naar het retouradres dat rechts bovenaan op het retourformulier staat. Stuur altijd een ingevuld retourformulier mee, zodat we weten van wie de retour afkomstig is. Deze is via de link, onderaan de pagina, te downloaden.

Ruilen

Mocht je toch een andere maat of product willen voor een of meerdere producten dan kun je dit ook aangeven op het formulier. Zodra we je retour in goede orde ontvangen hebben zullen we je de andere maat opsturen. De kosten voor het opnieuw versturen van de producten nemen wij wel voor onze rekening.
Mochten er nog andere vragen zijn over het retourneren kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De producten moeten daarom ook voldoen aan de te verwachten kwaliteit. Bij ontvangst van de producten moeten de producten in perfecte staat zijn en voldoen aan de kwaliteitsnorm die je van elk merk kan verwachten. Mocht er onverhoopt een mankement aan het artikel zijn dan kun je met ons contact opnemen via het contactformulier.

Wat valt er onder garantie?

Alle artikelen die wij aanbieden moeten gemaakt zijn van goed materiaal en zijn van goede kwaliteit. Blijkt het materiaal niet aan deze eisen te voldoen? Of is het artikel niet goed geproduceerd? Dan maak je natuurlijk aanspraak op onze garantie. Kunnen wij het probleem niet verhelpen dan zullen wij overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag.
Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de te verwachten levensduur bij normaal gebruik. Heb jij problemen met een artikel, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Adresgegevens voor retourneren:

Power Fit en Vitaal
Delta 160
1273 MC Huizen